Psihoterapie și Consiliere Psihologica

Psihoterapia cognitiv-comportamentală este o orientare dominantă în psihologie având multiple aplicații și care implică strategii de focusare asupra înlocuirii comportamentelor dezadaptative cu unele sănătoare și reorganizare a percepției cognitive prin învățare și repetiție.

Persoana care apelează la ședințele de psihoterapie se implică activ în actul terapeutic, angajându-se în diverse acțiuni menite să-i ajute să-și înțeleagă blocajele și să-și îndeplinească obiectivele.

Psihoterapia și consilierea oferă posibilitatea de a explora

Programează Ședință

Atât psihoterapia cât și consilierea oferă persoanei posibilitatea de a explora, de a descoperi și de a-și clarifica resursele personale și posibilitatea de a avea o viață echilibrată și de calitate.

Scopul este îndrumarea și susținerea persoanei in procesul de schimbare și dezvoltare, în conformitate cu valorile și așteptările individuale. Fiecare ședinta este personalizată și centrată pe structuran și nevoile fiecarei persoană în parte, și are ca scop determinarea de a ajunge la auto-cunoaștere, auto-conștientizare si auto-control.

Se va începe cu o anamneză centrată pe istoricul personal, o evaluare a structurii de personalitate apoi se vor stabili obiectivele terapeutice pentru care pacientul este pregătit să lucreze și în cele din urmă vom construi împreună o strategie de lucru.

Voi fi antrenorul tău pe durata intregii colaborări, atât în timpul ședintelor din cadrul cabinetului cât și în afara lor. Întregul proces se bazează pe o comunicare liberă dar structurată și susținută de experiența de peste 10 ani pe care o am în cabinet. Dialogul va fi relaxat, prietenos si vei avea toata atenția si respectul meu fară să fii judecat

„Nu sunt ceea ce mi s-a întamplat, sunt ceea ce aleg să devin!“

Carl Gustav Jung