Dezvoltare Personală si Profesională

A trecut mult timp de când nu mai faci nimic pentru tine? Rutina zilnică nu mai este cea potrivită?  Simți că profesia nu te reprezintă sau nu-ți aduce beneficiile pe care le aștepți?  Te intrebi adesea in ultima vreme „CINE SUNT?” Nu găsești răspunsurile?  Înseamnă că a venit momentul să-ți concentrezi atenția pe tine și să lucrezi cu un profesionist.

Sunt psihoterapeut format în psihoterapia cognitiv-comportamentală și psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Cu o vastă experiențâ în lucrul cu oamenii, am organizat sute de cercuri pentru dezvoltare personală si profesională. 

Pe lângă alte certificari si atestate obtinute de-a lungul carierei mele de cunoaștere și aprofundare a complexității structurii umane, adaug și formarea în terapia prin respirație sub îndrumarea marelui Maestru Dan Brule

Suntem intr-o continuă schimbare numai că nu putem fi obiectivi întotdeauna cu privire la nevoile noastre așa că de cele mai multe ori avem nevoie de pârghii sau impulsuri pentru a identifica blocajele care apar și resursele interioare cu care putem lucra pentru a ne împlini visurile.

Căile prin care putem identifca resursele personale sunt diverse: psihoterapie, consiliere psihologică, muzicoterapie, terapie prin tehnica respiratiei constiente, terapie prin artă si nu în ultimul rând consilierea si atelierele săptămânale pe care le organizez.

Tu si Trecutul

Integreaza toate experientele tale cu tine si cu ceilalti, si astfel iti vor servi drept lectii pentru prezent. Nu putem trai faratrecutul nostru

Tu si Prezentul

Accepta-ti identitatea si integreaz-o in prezent, astfel, poti lua cele mai bune decizii catre un viitor stralucit.

Tu si Viitorul

Ai nevoie sa renunti la controlul excesiv pentru a permite experientelor viitoare sa-si gaseasca locul in viata ta.Astfel, vei renunta la balast si vei face loc oamenilor noi si reusitelor mult asteptate.

In procesul dezvoltarii, este important sa invatam tot timpul, sa deprindem noi obiceiuri sanatoase si sa fim in contact cu ceilalti. Am sustinut sute de workshopuri si am constatat ca aceste ateliere sunt parte importanta a dezvoltarii, pentru ca oamenii se identifica cu ceilalti si nu se mai simt singuri, in plus primesc diverse confirmari. Temele sunt legate de comunicare,relatii,traume, fobii, etc.

Cateva din întrebările intens dezbatute la întalnirile mele:

  • Cine sunt eu / Cine sunt ceilalți? 90% 90%
  • Cum să-mi vindec trecutul / traumele? 100% 100%
  • Cum să traiesc în prezent? 85% 85%
  • Cum să scap de fobii? 70% 70%
  • Cum să fac față unui job dificil? 80% 80%
  • Cum să fac față societății? 100% 100%
  • Care este limita dintre Eu cel real și Eu cel social? 50% 50%